Olimpiyat kızlarına arsa tapusu verildi

Ankara'nın Polatlı Belediyesi 2012 Londra Olimpiyatları'nda altın madalya Aslı Çakır Alptekin ve gümüş madalya alan Gamze Bulut'a arsa hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 10:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya Meydan Muharebesi'nin 91'inci yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen, ?Sakarya Zaferi Yol Koşusu'na davet edilen Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut'a arsa tapuları takdim edildi.

Belediye meclis kararı ile bağ evleri mevkiinden olimpiyat birincisi Aslı Çakır Alptekin'e 839 metrekare, olimpiyat ikincisi Gamze Bulut'a ise 800 metrekare arsa verildi.

Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürü Ömer Bardakçı ile Polatlı Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'ne gelen Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Bulut, burada tapu işlemlerini yaptırdı. Burada bulunan vatandaşlar Çakır ve Bulut'a ilgi gösterirken, bazıları da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Olimpiyat birincisi Aslı Çakır Alptekin, Polatlı Belediyesi'ne teşekkür ettiğini belirterek, ?Gamze ile bize çok güzel, yan yana bir arsa verdi. Gamze ile ayrılmamış olduk. Komşu olduk. Her halde bundan sonra, yoğun antrenmandan sonra Gamze ile ikimizin bağ evi olacak. Dinlenmek için buraya kaçarız.? dedi.

Olimpiyat ikincisi Gamze Bulut ise Aslı Çakır Alptekin ile komşu olacağı için mutlu olduğunu ifade etti.

Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ömer Bardakçı da belediye meclis kararı ile olimpiyatlarda Türkiye'nin gururu olan sporculara bağ evlerinde arsa hediye ettiklerini söyledi. Bardakçı, ?Aslı ve Gamze'ye hiç tanımadıkları bir şehre böylesine güzel bir hediye vererek komşu yaptık.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber